- DONE WITH SCHOOL

Alltså seriöst.... imorgon är den sista dagen i skolan >< jag kan verkligen ine förstå! nu ska jag alltså ut i arbetslivet?! såååå jäkla sjukt att dessa 3,5 åren är slut, känns liksom som att vi nästan precis har börjat. MEN så är det ju verkligen inte. När jag tänker tillbaka på dessa år så blir jag bara så glad. Jag tänker på hur mkt jag har lärt mig, vad jag har varit med om och vilka fantastiska människor jag har mött! människor som förhoppningsvis kommer finnas där för evigt både i vått och torrt. Visst har skoltiden varit jobbigt ibland men det har varit så VÄRT det :) Nu kan jag gå ut som en färdig utbildad förskollärare och använda all kunskap som jag har tagit in under alla dessa år! KAN inte förstå det själv, nu ska jag äntligen få bli en del av ett arbetslag och få vara en ansvarig pedagog! ha "ansvarsbarn", dokumentera, hålla i föräldrarmöten, vara med på APT och ha utvecklingssamtal. SKA BLI SÅ ROLIGT OCH SPÄNNANDE!! JAG BÖRJAR JU FÖR TUSAN PÅ MÅNDAG! Det är bara 5 dagar kvar :O Men innan dess ska vi ha vetilering av vårt arbete, plus opponera på några andras arbete, ha examens avslutning och examensfest med klassen :) DET ska bli så jäka roligt! har typ aldrig festat med mina klasskamrater förutom med kanske 6 st. haha.
 
Nu är jag så jävla trött! och i morgon bitti ska jag upp tidigt som fan och duscha och göra mig iordning, för jag ska vara i skolan hela dagen ända fram tills avslutningen i Valhall! WOHO så pirrigt, kommer fan inte kunna sova inatt. 
 
Nä over and out. får se när jag har tid för bloggen sen! haha Men jag kommer verkligen att försöka hålla den vid liv, för det vill jag verkligen :) 
 
Godnatt! 

- GOD MORGON LÖRDAGEN DEN 12/12

God morgon people! Morgonpigg som vanligt, but i like it. Hade varit tusen gånger värre att ha varit morgontrött. Typ de där människorna som snoozar? jag fattar verkligen inte det, visst kanske gjorde det någon gång när jag var yngre men det var verkligen inget för mig. Jag är precis som min pappa, klockan ringer och då är det bara att kliva upp. Fast nu förtiden ligger jag och kollar facebook och instagram på telefonen innan jag kliver upp ist, typ en kvart eller så. Men jag skulle aldrig sätta mobilen på snooz >< hatar att höra alarmsignalen på morgonen! kan ju vara därför haha! Fast jag gjorde en sjuk sak förut när jag jobbade som elevassisten, jag ställde klockan tre på natten... för att jag skulle få känslan att jag kunna få sova längre.... alltså såååå jävla dumt! förstör sömnen liksom! Sen när man är förskollärare kan det vara bra att vara morgonpigg :D WOOHO. Inte långt kvar nu tills jag får göra min första arbetsdag :) 
 
Men vad händer idag då? Joo först ska jag ner på stan och kolla på lite julklappar, sen hem och fixa mig och lägenheten innan tjejerna kommer ikväll :) Ikväll blir det julmys för hela slanten (och vin såklart) hehe. Vi ska köra julklappsleken :) och eftersom jag är ute i sista sekund som vanligt.. så ska jag handla dem paketen idag. 
 
Nä nu ska jag forsätta dricka mitt citronvatten och kolla klart på ett avsnitt med true blood :) 
TREVLIG HELG ALLESAMMANS.
 
YAAAAAAAS.
 
 

- DENNA KÄNSLA

Alltså vilken känsla, tror bara folk som har gjort detta vet hur det känns :D Arbetet är inskickat! Shiit MajBritt. Alltså nu har jag gjort mina 3,5 år på HIG. Jag har längtat så mycket efter detta. Vet inte vad jag ska skriva, jag är sjukt stolt över mig och Madeleine som har fixat detta. bla bla bla bla.. 
 
Vela bara få ur mig detta. 
 
 
 

- BRA GREJER

 

- YÄÄÄÄS

Okej, okej och okej.. alltså nu börjar vi se ljuset i tunneln! inte super mycket kvar på examensarbetet nu! Gaaah. Träffade vår handledare idag och fick väldigt bra feedback, fick lite kommentarer på ändringar som skulle göras. Men just nu känns det bara super bra! Nu är det bara att jobba in i det sista. Ska bli så SKÖNT när detta är över, då är det bara att slänga sig in i jobbet, WOOHO. Vardagarna hela oktober och november har sett sjukt tråkiga ut, bara en massa plugg, har inte haft tid för familj eller vänner! har inte varit hemma i Ljusdal på två månder -.- helt sjukt! Känner att jag har varit en dålig vän och syster/dotter för att jag inte har haft tid. Men det som har varit viktigast just har varit skolan och inget annat, SORRY eller inte.. fan vet inte.. men jag har velat lagt ner all min tid på skolarbetet. Tror dock inte att Robin har känt av något, för han träffar jag ju nästan varje dag, förutom när han jobbar då. Men ajja sånt är livet. Människorna som jag träffat mest är ju Madeleine och Robin, tror nästan att Madeleine har fler Elintimmar än Robin! Kommer kännas super konstigt sen när vi börjar jobba, när ska vi då träffas? helgerna? haha det räcker ju inte. 
MEN vet ni vad?! jag har inte haft magsjuka/influensa sen jag var 12 år... har inte kräkts sen jag var 12 år.. (eller ja, hehe.. ni fattar), OCH SÅ NU FICK JAG DET, bara för att man ska plugga... låg i sängen i typ tre dagar.... FYFAN tur att det var helg och att Robin jobbade, stackarn som skulle behöva lyssna på mig, USCH. Nä fy det var en otrevlig upplevelse, hoppas detta dröjer innan jag får detta igen. 
 
Nä nu blir det bäck to plugget! kämpa kämpa
 
 

RSS 2.0