dra du åt helvete cancer.

Tittade på Tillsammans mot cancer igår och jag bölade som en idiot, man blir så tagen av allas historier. Samtidigt början man tänka på vad man själv har varit med om, att man har haft en mamma som har varit sjuk i cancer. Jag är lyckligt lottad att jag har min mamma kvar, för det är inte alla som har det. Efter fem år är nu min mamma frisk och har precis slutat tagit sin medicinen som hon har måstat tagit efter hon strålats.
Cancer måste bort, ingen ska behöva förlora sina nära och kära.
 
 
 
F U C K  C A N C E R
 

HAHA

 

bulle i örat

bullens dag?? 
kom och ge mig en bull
 

ge mig kraft

jäkla hosta! nu är jag dålig igen så nu måste jag skjuta upp träningen ännu mer!!!! faaaan, å nu när jag är som värst det är då jag vill träna.. fyfan, måste skärpa mig nu! hostar slem och är seg i kroppen. 
 
vill bara ligga i sängen och kolla på en massa serier! 
ge mig American Horror Storys och The Walking Dead 
 
 

aldrig kan jag få nog!

Skulle på riktigt kunna bomba min blogg med en MASSA musik! speciellt när jag sitter och utforksar youtube :) börjar söka på ett band sen så rullar det bara på! tiden bara rinner iväg när jag sitter såhär. Skulle jag visa allt så skulle det bli ett as långt inlägg :)
 
 
 
 

Whiie

detta trillade in i min brevlåda idag! eller ja den låg vid dörren. Men den var till mig :D whoho, beställde den igår och fick den idag.. snacka om snabb leverans :D
 
Moroccanoil Light
Sen köpte jag dessa godingar för ca 2 veckor sen :) 
Moroccanoil Shampo Balsam Repair 
SUPER BRA
Bilder från google

Bra låt å så

 

RSS 2.0