...

Är inte ett dugg sugen på att blogga... Bloggar så fort jag får lust.


- 05 jan 2012

Igår fick jag ett underbart samtal! Mikaela Lindevall ringde och fråga om vi skulle ha en vin provar kväll :) vilket jag tyckte va en riktigt bra ide! Med tanken på att jag var så vresig igår. Passade mig perfekt! Testade 5 olika men det var bara en som smakade gott ;p värsta vin drickarna! Mikaela vet precis när hon ska dyka upp :)

Idag är det träning som gäller, innebandy för hela slanten :) verkligen jätte roligt att spela nuförtiden, vi har 3 st målvakter och massa ute spelare :) men nu ska jag laga lunch åt mig och Älsk.

Ibland är det så orättvist, du är bäst och du kan övermästra allt! Du vet redan hur du ska kämpa för att bli frisk. Älskar dig min vän <3


Nä nu

Go natt folkens - som pappa brukar säga! Loppekassen väntar. Alldeles för trött för hockey.


JUNO

Glåmar på Juno på tv 4! Rolig film.. Men snart är det hockey som gäller :D Robin ska tatuera sig imorgon i Hudiksvall så funderar om jag ska följa med eller inte? Skulle vara kul att kolla på lite nya tränings kläder :) men jag vet inte om jag orkar vänta så länge på Robin får se :) nä nu ska jag Glåma färdigt!


- 03 Jan 2012

fick ett sms i morse av Eveline och hon undrade om jag vela luncha på finess och snacka lite skit ? och vill jag det ? KLART JAG VELA! satt där ett tag sen bestämde jag mig för att följa med henne på pace gym och kolla hur det var där :) slutade med att jag tränade själv :D det var as kul så nu har jag ett halv års gymkort på pace :) wooho, känner mig as taggad! får se hur jag mår i morgon :) haft en kanon dag med Eveline!
men nu tänker jag vila kroppen! funderar på att sätta igång sims3 :D

Film Tips!


Men årå

Menade ju inte snön utan regnet! Fail..


- 02 jan 2012

Andra dagen på detta år och snö flingorna är lika stora som chips + lite regn på det!!! As mysigt... Om man tog bort snön. Mamma och Pappa drog till Stockholm idag och blir borta tills onsdags kväll. Idag drar även innebandyn igång! Längtat som fan, det var jätte längesen jag tränade.. Det är bara för att mina benhinnor har spökat. Men jag har inte ansträngt dom ett dugg nu på sista tiden så jag hoppas att dom ska hålla ikväll.

Men nu ska jag fortsätta tvätta!
Min syster sovandes!


Gott nytt år!

Gott ny år på er alla fina :) hade en trevlig kväll igår! Rätt segt... Skulle nästan lika gärna varit nykter. För då skulle jag kunnat köra folk :p men jag hade iaf det trevligt! Träffade en massa trevliga folk :) åt oxå en as god tre rätters middag hos våra grannar.., godaste jag har ätit på länge!! MUMS..
Nä jag tänker trotsa min bakfylla och ta en promenad ist... :) hejrå


RSS 2.0