hösten i Ljusdal

GE MIG HELG! har bestämt mig för att göra klart två uppgifter denna vecka jag hittills har jag gjort klart en, så en to go! helgen känns lite närmre nu :) har inte varit så mkt bloggande på ett tag, men jag har verkligen ingen ork efter jag slutat skolan. Nu har jag även åkt på förskyldning IGEN!!! why me? jag har ju precis varit dålig, vad har jag gjort för att få förskyldning igen.. nu längtar jag hem till Ljusdal till mamma, pappa och syrran Å katten å mia vänner. Hösten i Ljusdal är mysig. 
dplsölksfoow efnu orkar jag inte skriva mer! bye bye 

barns skapande

Barns skapande är en resa. Från lusten och behovet att
få uttrycka sig, till besluten om material, motiv och komposion.
Resultatet är högst privat och inget någon annan egentligen
kan värdera eller bedöma. Barnen skapar sitt inre och
produkten är ett resultat av upplevelsen. 

helvete vilken bra låt!

 
Tror jag dör, så nå jävulskt jävla bra låt! 
 

UNICORN BE LIKE

 
 
HAHAHAHAHA!

tjabba

Hej kära fina underbara läsare idag har varit en bra dag :) hittills iaf. Presentationen gick bra, svamlade lite men helt ok. Träffade på Elin och Ingela efter jag var klar, ååååå vi planerade lite poledance :D hoho. Ska bli så jäkla roligt, bestämde även att jag ska skippa innebandyn.. det kommer bli alldeles för dyrt och jag vill lägga pengarna på något annat, typ som poledance :D heeeelt hyper.
Ikväll kom pappa hit, han har hjälpt Robin att kolla på bil så när jag gick ut och mötte dem så hade Robin köpt ny bil :P skräll! Så Pappa sover här i natt, så följer vi med honom hem till Ljusdal imorgon :) grabbarna vill till o'learys och dricka öl, så jag är snäll och kör idag. Sen måste jag svänga förbi hos Elin och hämta lite böcker som jag ska köpa av henne :) 
nä hörs hej 

Y

WORLD WAR Z
 
¯
 
 

You make me

 

korpen?

haha tror jag är ganska fast besluten att jag ska börja spela korpinnebandy här i Gävle, har sagt till mig själv att jag ALDRIG skulle börja spela korp. Men nu är jag här och jag saknar innenandyn så JÄKLA mkt så jag måste vara med! om vi får i hop ett lag då vill säga :) alltid svårt med att hitta en målvakt, jag själv undviker det så gått jag kan! ska jag vara målis så lär vi ju förlora iaf!
 
Idag har det inte hänt mkt iaf, träffat studiegruppen och städat badrummet ;) duktig tjej och kille som lekte rörmokare, SÅ JÄVLA ÄCKLIGT I ALLA RÖR!!!!! kan ju säga att han som bodde här före oss har inte rensat ett dugg iaf, snuuuuskigt!
 
Ikväll blir det bara att ta det lugnt, öva lite inför redovningen imorgon och SPELA en massa LOL :) 
 
Tjaaaarå

ENERGI

Vart är min energi? någon? tror all min energi försvann med nollningen. Nu vill jag bli 100 % frisk så jag kan börja träna! jag orkar inte skriva något mer.. inte förens någon har lämnat tillbaka min energi! 
:*

inte sett?

Har ni inte sett Olympus Has Fallen? okeeeeeej, om inte så gör det!!!!!! sjukt bra, lite typiskt amerikanskt men men den är ändå bra. En action film där terrorister över tar vita huset (Y) bra skådespelare och allt :)
 
 

Jag hatar!

Jag hatar
~ kabel jävlar som försvinner med jämna mellanrum!!!!!!!!!!!!!
~ mensjävlavärk
~ förkylning
~ visdomstandjävel som bestämmer sig för att börja växa när jag är förkyld och har mensvärk.....

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Skapligt stor lust att hoppa sönder sängen....... ;@


sommarslut

denna fina låt får avsluta sommaren 
 
 
 

hej då sommaren

nu har iaf hösten kommit, imorse när jag klev upp var det bara 10 grader ute! brrrrrrrr. nu är jag iaf tillbaka till verkligheten "typ", nollningen är över och jag har nästan överlevt. Tänker inte skriva om nollningen i detta inlägg då jag vill lägg till lite bilder :) och det har jag tyvärr inte tid med just nu! 
idag har jag bara legat i sängen och försökt blivit FRSIK, jag har gått och blivit SÅ jäkla förkyld... så typiskt. Vi som håller på med ett fältarbete i min studiegrupp, så idag har jag inte kunnat varit med :( Men imorgon hoppas jag att förkylningen har släppt lite så jag också kan vara med och bidra lite till arbetet. 
Sen så fort förkylningen har försvunnit ska jag FIXA kort på friskis och svettis!
Så nu har Elin och jag bestämt oss för att starta en blogg så fort båda vi två är friska :) lite träning å kost å så. Nä men vi ska försöka och skriva mest för våran egen del, så vi känner oss mer motiverade! Jag/vi har även lovat en kompis att vi ska testa på pole dance! det ska bli väldigt spännande, fast när det blir vet jag ej ;p kommer iaf att tala om :P 
 
NU SKA JAG DRICKA TE OCH KOLLA PÅ DEXTER <3
 
 
 

RSS 2.0