ja livet

Blogg har aldrig varit min grej, i ena sekunden vill jag skriva hur mycket som helst och i ena sekunden vill jag inte skriva om något. PeriodaRN skulle jag vilja säga men jag är nog inte ens det. Skriver när det faller mig in bara. 
 
Men lite snabbt då, haft det grymt jobbigt i skolan i slutet av HT och i början av VT. Börjar se ljuset i tunneln men då smäller CSN på med att jag inte kommer få studiestöd pga av för mycket rest. Vilket inte är fallet, har/hade bara rest i en kurs på 5 hp men den är in skickad och klar MEEEEEEEN såhär ligger det till... En lärare som vi hade i en kurs i början av oktober har inte lagt in betygen på ladok så CSN kan inte se mina betyg och det resulterar i att jag inte kan få studiestöd. Efter att halva klassen har haft blåslampa i arslet på TANTEN så blev det inskickat men dock försent för mig... SÅKLART så nu måste jag vänta på att CSN ska kolla mitt betyg igen och det kan ta några arbetsdagar så det är mycket att göra! jävla balle, det förväntas av oss studenter att vi ska kunna sköta vår mejl och blackboard men när det kommer till lärare så får dem hålla på precis som de vill! Hon kunde liksom inte ens svara på mejl... Jag är så jävla tokig på na.. jag får inte mina pengar pga hon inte kan sköta sitt jobb. hur blir det med räkningar och böcker?? som tur är har jag världen bästa mamma som kan hjälpa mig och en super snälla vän som kan hjälpa mig med böcker ni är guld <3
Men tänk på människor som kanske inte har det lika bra som mig då? hur fan går dem tillväga? så jäkla tråkigt att inte lärarna kan göra sitt jobb. Betygen ska vara satta två veckor efter att kursen har avslutats, men så var det inte i detta fall. Det tog hennes ca 3,5 månad samt massa mejl innan hon fick in det på LADOK.
Vill nästan gå till hennes kontor och grina floder, så hon får se hur mycket helvete hon skapar med hennes jävla SLARV.. PUNKT
 
Men som sagt tur att jag är omringad med människor som kan hjälpa mig <3
 
Idag har det blivit massa plugg och även en sväng på systemet, för ikväll ska jag dricka vin och äta god mat med några vänner här hemma i Ljusdal :) sprang in en sväng på parfymshoppen som hade utförsäljning också, SÅ MAMMA VAR GULLIG OCH KÖPTE HOGU BOSS MA VIE body lotion :) (bortskämd ibland, iknow). Men ville verkligen ha den, vill ju så gärna ha parfymen men jag tål typ inga parfymer just nu :S as skumt. Men den här luktade inte lika starkt :) så ikväll ska jag smörja mig lite med den här! 
 
Ajja detta var ett blogg inlägg ;) får se när nästa kommer! hehehehehee
PUSSS
my life ★ | | Kommentera |
Upp