Ät 3 betala 2

Sitter hemma hos mamma nu och ska snart beställa Kina mat :> mums!
Är frisk nu iaf, så tänkte jobba imorse men då var min elev sjuk så då blev det Inge jobb. Ist så har jag inte gjort ett piss idag förutom kollat på tv serier! Nisssssssssssse :) hehe. Men lite har jag gjort faktiskt, skrivit cv och tagit min kisse misse till farbror doktorn, dumma katten har en knöl på kinden :( ingen bra knöl!! Dom sa att det såg bra ut men om den inte var borta inom en månad så skulle vi komma tillbaka. Så får hoppas att den dumma knölen försvinner!
Ikväll ska jag vara med bästaste miki <3


smallville in my heart!

vem hatar inte när ens favorit serie tar slut? när man ska sätta sig ner för att titta på det sista avsnittet ever? hur ont gör det inte i hjärtat?

Ööööö

Mår som en påseskit! Fan kommer aldrig bli frisk till helgen, har blivit bjuden till mias födelsedags fest :) så måste bli frisk! Måste fira min vän :)
Idag blir det tvätt och städ!! Och jag ska hinna med och klippa mig oxå Ojoj hur ska jag hinna spec när jag mår såhär! Sorry för alla mina klagande inlägg men har inget annat att skriva. Händer inte så mkt när man bara ligger i soffan.....
Tjarå!!


Sjuk!

Nästa gång jag blir sjuk flyttar jag hem till mamma! Så kan hon ta hand om mig, så kanske jag blir frisk mkt snabbare :) min mamma är den bästaste mamman i hela världen, och hon är bara min... pilutta er!!! Och syrrans också såklart.


Ge mig sommar!!


lövley

min andra halva!

God Morgon

Blir inget jobb idag heller missar ett viktigt möte, men kan inte sitta där och se ut som en zombie. Just nu ligger jag i sängen och kan inte somna om, huvudet dunkar och min hals tar kål på mig! Gahh!! Har inte tid med detta...
Idag ska jag iaf försöka städa så mkt jag orkar för det ser förjävligt ut här. massa lurvbollar i vartenda hörn!
Apropå lurvbollar, min mamma köpte en ny dammsugare i måndags och den låter ingenting! Bra sug åh.. Helt crazy, jag vill oxå ha en sån!


something borrowed


Yeees :D

Åh grattis blogg.se! Äntligen... Efter mkt längtan så har deras app äntligen kommit :D överlycklig tjej! Så nu kan jag mobil blogga.. Fan vad Nice :)

Idag ligger jag hemma i soffan och mår som en överkörd räv! Febrig och ingen styrka alls i kroppen.
Skulle behöva göra en massa saker!! Tvätta, städa, leta jobb, DUSCHA men jag orkar inte. Kan kanske duscha om någon kommer med en plastpall....då skulle jag kunna häva mig till duschen.. Fan vad skönt att sitta å duscha!!
Btw vrf säger man att man precis hoppat ur duschen? Vem hoppar ur duschen? Det är väl livs farligt!?! Tänk att du är blöt under fötterna å så hoppar du ut från duschen, då halkar man ju lätt och slår ihjäl sig. Fast det kanske bara är jag som säger så? Ellllllller?


skinnylöve


min katt


Mjauuu

våran kära vän! Robin Katten Påsen Åkerlund......
TADA!

confused

Vet inte riktigt vart jag ska blogg! trivs väldigt bra med blogg.se.... MEN vill kunna mobilblogga :) sitter mest med min mobil. och för att kunna uppdatera med mobilen så måste jag uppgradera bloggen till PRO och det kostar pengar. Så jag vet inte om jag ska göra det eller byta bloggportal, isf blir det myshowroom eller Devote.
aaaaa men just det! gått och blivit brunett :)