Måndagar

Älskade måndagar, fast för mig är det de :) för jag är ledig hela denna vecka. Ska sova en massa och försöka få lite saker gjorda. Imorgon fyller min älskling år, han blir hela 22 år gammal ;p så ikväll ska jag försöka vara vaken till 00:01 och sjunga för honom :D får se om jag orkar vara vaken så länge ;) Höhö.
Jag hade ap kul i lördags, först bandy sen fest :D älskar att vara med mina vänner <3


Lördag!

Äntligen har dagen kommit, som jag längtat :D träffa massa folk man inte träffat på länge och bara ha så jävla kul :D sitter hos Sandra nu och har precis börja druckit på mitt första glas vin. Känner på mig att denna kväll kommer bli helt awesome!
Hej så länge :)


.party up never stop party on!

nu är det äntligen Fredag vilket betyder HELG :D sen så är jag ledig hela nästa vecka :) höstlov ;) imorgon blir det fest för hela slanten, först lite förfest, sen lite bandy och avrundar kvällen på Krogen ;) WOOPWOOP! massa folk som kommit hem till Ljusdal, så kommer bli extra kul :D Ikväll så vet jag inte riktigt vad jag ska göra? får se vad jag gör :) ÄR SÅ HIMLA FEST SUGEN! längtar så himla mkt tills imorgon!


Helg :)

Och så var det fredag :D den här veckan har gått super fort! Fick även reda på att jag har kvar mitt jobb på 75 % ända fram till jullovet :) väldigt glad!
Imorgon bär det av mot Sundsvall med robins familj, kul kul! Kommer inte ens ihåg när jag shoppade sist.... Skandal! Det var nog när jag var i Stockholm... Och det var länge sen ;) fast har inte så himlans mkt pengar heller så, blir ingen stor shopping.
Snart är det ju halloween med ;o Shiiit... Och jag vet inte vad jag ska vara!! Jag vill vara läskig!! Funderar på att vara en zombi eller en demon, men hur klär man sig då? :p vet iaf att jag ska ha svarta linser :) det hade jag i fjol med. Kom jätte gärna med lite förslag :)

Ikväll har jag inget planerat :) kanske ska försöka fixa till rummet som jag inte har gjort ÄN! Segis. Får se vad som händer :)


SAKNAR MINA VÄNNER!Mjaa

Elin Anna Therese Andersson


ut i skogen

upp tidigt imorgon då! :D ska följa med Elina till skogs för att skjuta lite älg. Hoppas hon får skjuta någon nu när jag är med! Så imorgon kl 07:00 ska jag stå ute i skogen och se ut som en michelingubbe. Kommer att vara svin kallt Måste kliva upp 05:30 ;O jobbigt men som tur är jag morgon pigg, men bara tanken på att kliva upp sådär tidigt gör ont i magen! ajja nu ska jag och älsk kolla på Fotboll Sverige - Holland :) står just nu 1 - 1
Måste lägga upp en gammal bild :D

as trött

skulle jag lägga mig ner nu så skulle jag somna på engång!
Men ska hålla mig vaken en liten stund till, måste kolla klart på Hollywood fruar. HAHA Gunilla Persson, ojoj vilken människa. kolla själv så får ni se vad jag menar!!!
bra låt.
So far away from where you are 
These miles have torn us world's apart 
And I miss you 
Yeah, I miss you 

So far away from where you are 
I'm standing underneath the stars 
And I wish you were here 

I miss the years that were erased 
I miss the way the sunshine would light up your face 
I miss all the little things 
I never thought that they'd mean everything to me 

Yeah I miss you 
And I wish you were here 

I feel the beating of your heart 
I see the shadows of your face 
Just know that wherever you are 
Yeah, I miss you 
And I wish you were here 

I miss the years that were erased 
I miss the way the sunshine would light up your face 
I miss all the little things 
I never thought that they'd mean everything to me 

Yeah, I miss you 
And I wish you were here 

So far away from where you are 
These miles have torn us world's apart 
And I miss you 
Yeah, I miss you 
And I wish you were hereaa jaha vrf ?

och vrf funkar inte blogg.se APPEN? AAAAAAAAAA!!!!! va fan nu har man fått vänta på den där appen i evigheter och nu funkar den inte ? "kunde ej publicera inlägg. felaktigt anrop".... ? suck. FIXA APPEN!
image description

Måndag

härliga måndag! har varit en slapp helg :) varit husvakt åt Robin föräldrar :) var även till Hudik i Lördags och kollade på innebandy. Hudik/björkberg möte Mora, gick väl inte så bra för hudik ;p förlorade med 11 - 1 ? kommer inte ihåg, men det var nog bara för att Emmeli inte spelade så mkt ;) då hade dom ju vunnit liksom! saknar mina vänner!

God morgon

Ovanligt pigg idag :) skönt! Denna fredag ska bli en chill fredag, ska bara ta det lugnt och mysa med min sjuka sambo! Myyys!


Kakbak

Sorry för det dåliga bloggandet men jag har inte alls varit på humör för att blogga. Men måste bara berätta vad jag och Babe gör just nu ;) bakar :D hallongrottor och kolakakor! Fan vad vi är duktiga :)


<3

Födelsedags barnet <3


Say what?

Ikväll ska vi fira Mia :D Woop Woop!


RSS 2.0