hej hejdå

inte mkt uppdatering här inte.. och mer kommer det nog inte blir ;P ingen lust alls att blogga.. så hej så länge.

WOOP WOOP

WOOOHO ! det blev fest igår för mig och Emma ;D Blev bjuden till Iselin, våran chefs dotter. Massa trevliga människor, lite svårt att höra vad dom säger ibland bara :P Men det gick och jag hade en jätte trevlig kväll :) slänger upp lite bilder sen...
Idag blir det soffläge för min del! en massa smallville! <3
BAKIS BILDER!

GRATTIS

HA-HA det näran :) min lilla syster fyller 19 år idag :)

TJARÅ

har inte blivit så mkt bloggande nu.. har varit sjuk och inte haft lust att blogga alls.
iaf så har det inte hänt så mkt! händer inte så mkt här över huvudtaget.
MEN EN SAK HÄNDER DET IAF :)
syster fyller år idag, en helt värdelös ålder. tycker jag ;) men iaf så ska vi fira Emma (: Tårta och grillat :D mysigt, kanske blir lite bad i havet vem vet ;)

höhö


bild bomb från iphonen!


möms

kom hem ifrån jobbet och fick reda på att vi skulle åka en liten tur! vart en ganska lång tur, stannade efter vägen och plockade smultron med :) MUMS.
å jävlar vad trött jag är nu ! fy tusan.. inte normalt att jobba på Söndagar ;p höhö fast man får ju mkt pengar :D inte så tokigt. imorgon börjar jag kl 11:30 och jobbar till 18:30.. blää.
NU blir det smalleville för min del :D
tjarå.

elin is helt okontaktbar

känns som om att jag är på andra sidan jordklotet och ligger efter i "veckozon" om det nu kunde finnas. Så känns det iaf.. är i ett annat land 89 mil ifrån Ljusdal. fan vad jag hatar att vara här. Vill hem, hem till mitt liv.
BITTER! det är vad jag är..en bitter fi**a
nää nu ska jag sova bort det här! GOD NATT

party hest

Här har ni den ultimata party listan ;)

bloggtips

Nu när jag läser en massa bloggar så står det på deras kategori "bloggtips", så då tänkte jag oxå tipsa :D
Super snäll, flummig person som jag kännt sen jag gick på dagis ? underbar "awesome". GENOM GOD MÄNNSIKA. Har man en usel dag och känner sig nere så är det hennes blogg ni ska gå in på! Man blir glad så fort man läser eller kollar på hennes bilder, klicka in och kolla vettja :) vem stoppar ostkrockar i näsan liksom ? jo Michaela med CH!
http://keela.se/

bra serie å så

SMALLEVILLE


GRILLAT

japp nu tänder vi grillen! i detta regn.... men det är ju inte jag som ska grilla såå det gör inget för mig ;p pappa få stå och grilla :D
idag har det gått bra på jobbet, EN MASSA jävla folk.. kan inte förstå att det finns så mkt folk här på Jelsa, SHIIIIIT.
Springa hit och dit :) men det är helt okej :D lär mig något nytt varje dag.
Snart mat sen blir det nog en film eller två + massa godis + melon. Börjar ju kl 13:00 imorgon, NICE.

WOOHO

FEST SUGEN ÅH! USCH

HEJ DIN FULA MÅS

Nä nu ska jag blogga varje dag efter jobbet! har verkligen sugit med update nu tycker jag.. iaf så kom Robin och Pipen ner i Söndags och var här tills Torsdags :) riktigt trevligt!!! saknat min älskling.. saknar honom redan. Kul att dom kom hit iaf, se hur vi har det här på Jelsa :)
Så jävla typiskt att det ska vara sol ute när jag jobbar, men så fort jag slutar så försvinner solen! vafan, har jag gjort något ont mot solen eller ? den verkar inte tycka om mig iaf. För det mesta är det mulet här, regnar och regnar. Alla kommer var som peppakakor när jag kommer hem, själv kommer man vara en blekfis. Men när jag kommer hem ska jag fan åka utomlands. VÄRME.
Nä nu ska jag kolla på Smalleville :*
TJARÅ
http://fredrik.cafe.se/personligt-meddelande-2/ - LÄS

insidious

SÅ JÄVLA BRA FILM! bästa jag sett på länge
älskar skräck film

MJJJAU

Våran älskade lilla kissimiss
inte somna på fest!

folkets sommer favoriter

ja och så var det här med bloggandet! haha om jag ska vara ärlig så finns det inte så mkt att blogga om.. jobba, vila, sova! händer inte så mkt. Sen är är det piss väder här.. så inte så kul att vara ute, regnar nästan hela tiden.
Stressigt på jobbet nu när alla semester folk kommer :)
såhär ser jag ut på jobbet iaf! dålig bild... men ni ser lite iaf :)

RSS 2.0